Фабрика за чорапи и чорапогащи Магдалена

Висококачествени Продукти

Използваме само най-висококачествени материали, произведени в ЕС, което гарантира отличното качество на нашите продукти

Онлайн Магазин

Пазарувай бързо, лесно и удобно на цени на производител !

Общи Условия


Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които "Магдалена" ЕООД, наричан за кратко ТЪРГОВЕЦ предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина magdalena-bg.com . Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона ПОРЪЧАЙ, потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.magdalena-bg.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация. Магдалена ЕООД се отнася много сериозно към опазването на вашите лични данни и не ги продава, отдава под наем или предоставя на трети лица при каквито и да е условия. Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.magdalena-bg.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на ТЪРГОВЕЦА. След кликане на бутона ПОРЪЧАЙ, потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в пазарската количка. Ако са изпълнени условията на плащане, това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. Магдалена ЕООД не носи отговорност при неправилно попълнени лични данни като адрес, телефон за контакт и e-mail. Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока в срок от 15 работни дни от получаването и в случай, че стоката не е използвана, не е нарушена цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена като са спазени условията от чл. 55 от ЗЗП. Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български левове с ДДС. Всички имена, знаци и символи на продукти са търговски марки или са защитени от авторското право или са притежание на техните собственици.

Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които "Магдалена" ЕООД, наричан за кратко ТЪРГОВЕЦ предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина magdalena-bg.com . Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона ПОРЪЧАЙ, потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Прочети още...

Фирма Магдалена ЕООД набира дистрибутори за цялата страна. За повече информация, моля свържете се с нас на тел: 0896755076 или на email: office@magdalena-bg.com

гр. София, Промишлена зона "Орион", ул. "3020" N 6

тел: 0896755076, 0896755077

e-mail: office@magdalena-bg.com

ГАЛЕРИЯ

Модели, календари, рекламни материали на фирма Магдалена ЕООД